Hoteller i Playa del Ingles | Servatur Hotels
Hotel Servatur Waikiki
Hotel Servatur Waikiki
Hotel Servatur Waikiki

Servatur Waikiki Hotel

 

Servatur Waikiki Hotel

You are here

Hotellet befinner seg i Playa del Inglés, 1500 meter fra stranden; et ideelt hotell for familier som ønsker seg en ferieopplevelse full av muligheter.

Det er et helrenovert hotell som er tilrettelagt for familier, på en slik måte at hver og en av familiens medlemmer kan ha en perfekt ferie.

Vi har ”all-inclusive service” som også innebærer et supert tilbud innen underholdning, aktiviteter og ulike typer tilbud på anlegget vårt. I løpet av dagen har vi gruppeaktiviteter som volleyball, vannpolo og fitness-sesjoner. De minste kan ha det moro med et eksklusivt underholdningsprogram – fullt av aktiviteter hvor de lager ting og er i fysisk aktivitet sammen med andre barn.

På samme tid kan du oppdage det kanariske kjøkkenet, med påvirkning av utenlandsk kokekunst og foreta en kulinarisk reise rundt i verden – “World Cuisine”.

Playa del Inglés er en blanding av sol, moro og et enormt antall aktivitetstilbud. I nærheten av hotellet finnes et stort utvalg av butikker, barer, restauranter, diskoteker…

I nærheten av hotellet kan du også bade fra forskjellige strender og ikke langt unna finnes også et rikt utvalg av steder som er vel verdt å besøke: Sanddynene i Maspalomas, Roque Noble, Puerto de Mogán, den historiske landsbyen Agüimes..

Hvis du kommer sammen med barn må dere ikke gå glipp av temaparkene Palmitos Park, Crocodilo Park, Aqualand, Holiday World etc. Personalet i resepsjonen informerer deg med glede om det du ønsker å vite mer om.

Telefon: 92 877 38 80
Adresse: Avd.Gran Canaria nº 20
E-Mail: waikiki@servatur.com
Fax: 92 876 17 69

Hula-hula Park
Mai Tai Lounge
Multisport court

Hold kontakten

link="https://plus.google.com/110699988006054264633/posts" class="dexp-social-dark-bg" icon="fa fa-google-plus-square"