Hoteller sør på Gran Canaria | Servatur Hotels
Hotel Servatur Puerto Azul
Hotel Servatur Puerto Azul

Puerto Azul Servatur Hotel

 

Puerto Azul Servatur Hotel

You are here

ET PARADIS UTEN ENDE

Hotellet Servatur Puerto Azul, er et tre-stjernes hotell som ligger mellom Amadores-stranden og Puerto Rico. Det er bygget på en klippe og har en privilegert beliggenhet mot Atlanterhavet. Stedet tilbyr en spektakulær utsikt.

Ubicado sobre una parcela de 40.000 metros cuadrados, el Hotel dispone de amplias y cuidadas zonas comunes. Fue reinaugurado en Octubre 2009, tras una profunda reforma que sirvió para añadirle dos nuevos atractivos: una Et område for avslapning og med jacuzzi for voksne, med panoramautsikt over Atlanterhavet. I tillegg ble det laget to lekeområder hvor barna kan kose seg.

Komplekset har 385 enheter, fullt utstyrt. Det er flere barer og en restaurant på området, hvor man kan smake de mest varierte retter, inkludert retter fra det kanariske kjøkkenet.

Servatur Puerto Azul disponerer to svømmebasseng (ett er klimatisert i vinterhalvåret), en stor solterrasse med solsenger, parasoller, et område for avslapping med jacuzzi, hager, områder for sport og to områder med leker for barn.

Vårt mål er å kunne tilby et sted hvor gjestene både kan får ro og ha det moro i romslige omgivelser med en ubeskrivelig utsikt. I tillegg til dette blir gjestene betjent av et menneskelig og profesjonelt team. Dette gjør at Servatur Puerto Azul er det ideelle stedet for å kunne nyte ferien til det fulle.

Telefon: 92 856 05 91
Adresse: Avenida De La Comisa, 13 Puerto Rico
E-Mail: puertoazul@servatur.com
Fax: 92 856 10 28

Hold kontakten

link="https://plus.google.com/110699988006054264633/posts" class="dexp-social-dark-bg" icon="fa fa-google-plus-square"